Miksi jäseneksi?

Oletko viestinnän ammattilainen ja työskentelet julkisella toimialalla?

Liity JATiin ja osallistu vierailuihin, tapahtumiin ja koulutuksiin!

Verkostoidut samalla muiden julkisen alan viestintää tekevien kanssa ja saat vinkkejä siihen, miten julkisen alan viestintää toteutetaan toimivasti, tehokkaasti ja luovasti. Jäseneksi voit hakeutua, jos työnantajasi on valtio, kunta, kuntayhtymä, jonkin näistä omistama yhtiö, järjestö, seurakunta, yliopisto tai muu julkisoikeudellinen yhteisö.

Järjestämme tapahtumia ja koulutuksia läpi vuoden. Julkisen sektorin viestintää toteutetaan yleensä niukoilla resursseilla ja pienillä koulutusmäärärahoilla. Sen vuoksi haluamme tarjota jäsenillemme hyödyllisiä vierailuja, verkostoitumista ja virkistystä sekä edullisia ja ajankohtaisia koulutustilaisuuksia.

Suuri osa JATin ohjelmasta on jäsenille ilmaista. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua tapahtumiin myös etänä aina, kun mahdollista. Näin kauempanakin työskentelevät pääsevät nauttimaan jäsenyyden tuomista eduista.

Laaja verkosto antaa tukea omaan työhön. Meitä JATlaisia on tällä hetkellä jo yli 400. Tutustu ja opi muilta julkisen alan viestinnän ammattilaisilta: niukat resurssit eivät ole este toimia näyttävästi ja ammattitaidolla julkisuudessa.

Kilauta JAT-kaverille tai heitä kysymys Facebookin keskustelupalstalle, kun työpöydällesi ilmestyy ratkaistava ongelma, etkä tiedä miten siihen tarttuisit. Tai tuuleta ajatuksiasi ja sparraa ideoitasi tutun ammattilaisen kanssa. Tämä on erityisen arvokasta silloin, kun itse toimii organisaatiossaan ainoana viestinnän ammattilaisena. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän jokainen meistä JATistakin saa.

Edullinen jäsenmaksumme (40€ vuonna 2019) perustuu siihen, että pyöritämme toimintaa luottamustyönä, korvauksetta toimivan hallituksen voimin, yhdessä jäsenistön kanssa.

Uutiskirje huolehtii, että mitään tärkeää ei jää sinulta huomaamatta. Lähetämme jäsenillemme säännöllisin väliajoin sähköpostiin uutiskirjeen, jossa tiedotamme kaikista ajankohtaisista tapahtumista.

Liittymislomake