Liity jäseneksi

Viestintäpäivien puhujat

Taneli Hassinen

Taneli Hassinen

Taneli Hassinen on VTM, TM, ratkaisukeskeinen terapeutti ja pappi ja kokenut viestinnän ammattilainen. Hän on toiminut kolmessa pörssiyhtiössä (Finnair, SRV ja Taaleri) viestintäjohtajana. Viimeiset viisi vuotta Taneli on työskennellyt Functos Oy:ssä ja viestintätoimisto Framillan verkostossa viestintäalan neuvonantajana ja valmentajana yhteisöviestinnän eri osa-alueilla, muun muassa kriisiviestintätilanteissa.

Tanelin motto: Ota sydän mukaan aivojen kaveriksi kriiseihin.

Kati Keronen  

Kati Keronen on innostava ja oivalluttava puhuja ja tuloksia tuottava fasilitoija. Strategisen viestinnän ammattilaisena ja palkittuna tietokirjailijana hänellä on mainetyöhön holistinen näkökulma, joka ei jätä kylmäksi. Viestijän tehtäviä Kati on hoitanut niin julkishallinnossa kuin pörssiyhtiöissäkin. Nykyään hän sparraa asiakkaita viestinnän strategisissa kysymyksissä omassa yrityksessään Valoria Oy:ssä. 

Riitta Monto


 

 

 

 

 

 

Riitta Monto on Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan työelämäprofessori ja media-asiantuntija, jolla on oma media- ja viestintätoimisto Dicto. Hän on myös Turun Sanomien entinen päätoimittaja ja Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan kunniatohtori suvaitsevaisuuden edistäjänä ja monipuolisen kansalaiskeskustelun ylläpitäjänä.

Riitan motto: Kun toimittaja kysyy, kannattaa vastata. 

Liity jäseneksi
JAT logo - Julkisen alan tiedottajat