Liity jäseneksi
Muut

Tammibileet 2020

JAT ei vietä omia pikkujouluja, koska vuoden loppu on yleensä viestijöille – kuten monille muillekin – kiireistä aikaa. Niiden sijasta vietämme Tammibileitä, jotka ovat nimensä mukaisesti yhtä juhlaa. Traditio on pitkä ja nautinnollinen!

Tammibileet 2020

60 jattilaista nautti Musiikkimuseo Famen lumosta                       

JATin perinteiset Tammibileet kokosi 60 jattilaista kokemaan suomalaisen musiikin historiaa ja nykypäivää uudenlaisen tekniikan avulla sekä nauttimaan yhdessä ravintolan antimista tammikuun lopussa. Helsingissä, Pasilan Triplassa Musiikkimuseo Fame tarjosi uuden ajan teknologialla varustettuja elämyksiä kotimaisesta musiikista; sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista heavy rockiin ainutlaatuista virtuaalikaraokea unohtamatta.

Uudenlaisen musiikkimuseon sydämessä on kunniagalleria, johon valitaan vuosittain joukko suomalaisten rakastamia ja kunnioittamia muusikoita. Lisäksi museo tarjoaa muun muassa nostalgisia aikamatkoja soiviin muistoihin, musiikkitietoa hauskassa muodossa sekä monenlaisia mahdollisuuksia heittäytyä itse soiton, laulun ja tanssin vietäväksi.

Moni jattilainen kokeili orkesterin johtamista, diskoa Aira Samulinin kanssa ja esiintyi virtuaalilasien läpi RuisRockissa tai lauloi Savonlinnan oopperajuhlilla! Tammibileissä kohotimme yhdessä maljan alkavalle iloiselle 20-luvulle ja nautimme Famen maittavasta illallisesta.

Liity jäseneksi
JAT logo - Julkisen alan tiedottajat