Liity jäseneksi
Uutiset

JATin kultainen ansiomerkki Päivi Karille

Julkisen alan viestijät JAT ry:n hallitus on myöntänyt yhdistyksen kultaisen ansiomerkin Päivi Karille hänen työstään JATin ja julkisen sektorin viestinnän hyväksi.

Päivi on ollut JATin toiminnassa ja hallituksessa mukana pitkään eri rooleissa, mm. puheenjohtajana ja rahastonhoitajana. Lisäksi hän on omassa työssään eri julkisalan organisaatioissa kehittänyt määrätietoisesti viestintää ja vienyt verkostossa saatuja oppeja käytäntöön.

”Päivi on ollut vuosien ajan yksi JATin kantavista voimista osana aktiivien joukkoa, joka on järjestänyt jäsenille laadukasta toimintaa ja tarjonnut heille luottamuksellisen vertaisverkoston. Päivi on kehittäjähenkinen verkostoituja, aina avoin uusille tulokulmille ja näkemyksille. Hän on omalla ennakkoluulottomalla ja valoisalla otteellaan kannustanut ja innostanut julkisalan viestijöitä kehittämään työtään ja sitä kautta koko julkisalan viestintää”, perustelee JATin puheenjohtaja Nilla Hietamäki.

”Kollegoiden tunnustus lämmittää mieltä erityisesti. Julkinen viestintä palvelee kaikkia suomalaisia, ja työ sen parissa ja hyväksi on ollut suuri ilo. Ilman viestintää ei toimi mikään – ei lakien säätäminen tai niiden toimeenpano, ei asiakaspalvelu, ei kuntamarkkinointi, ei vuorovaikutus sidosryhmien ja kansalaisten kanssa. Viestintä ei ole itsetarkoitus, se on vain välttämätön osa julkisen alan tai minkä tahansa organisaation toimintaa”, sanoo Päivi Kari.

Liity jäseneksi
JAT logo - Julkisen alan tiedottajat