Liity jäseneksi
Uutiset

Julkisen alan tiedottajat on nyt Julkisen alan viestijät

Julkisen alan tiedottajat ry vaihtaa nimensä Julkisen alan viestijät ry:ksi. JAT säilyy jatkossakin julkisen alan viestijöitä kokoavan yhdistyksen tuttavallisena lyhenteenä.

Viestinnän työtehtävien muuttuessa myös viestijöiden nimikkeet ovat vaihtuneet tiedottajasta vuorovaikutteisempaa ja poikkileikkaavaa työtä sekä yhdistyksen toimintaa paremmin kuvaavaan viestijä-nimikkeeseen. JATin hallituksen ja vuosikokouksen päätös nimen päivittämisestä oli siten helppo ja yksimielinen.

”Meillä on jäseniä yli 350, ja sana viestintä on mukana valtaosan tehtävänimikkeissä. Viestintä kuvaa hyvin vuorovaikutteista työtämme siltojen ja merkitysten rakentajana. On hienoa, että meillä julkisalan viestijöillä on oma aktiivinen, vuorovaikutteinen verkosto”, sanoo JATin puheenjohtaja Nilla Hietamäki.

Uusi nimi näkyy JATin kanavissa toukokuun alusta alkaen. Innostava ja ajankohtainen tapahtumatarjonta jatkuu entiseen tapaan.

Uudelle nimelle päästään kohottamaan maljat Toukobileissä 17.5.2022. Tulethan sinäkin? Ota mukaasi keväthattu tai keväinen mieli – tai molemmat.

Ilmoittautumislinkki Toukobileisiin 

Liity jäseneksi
JAT logo - Julkisen alan tiedottajat